Știri 

Featured 

Distribuiți această pagină pe Twitter

✋ Stop comerțului ilegal cu pisici și câini! 🐈 🐕 Eurodeputații cer acțiune pentru protecția bunăstării animalelor,… https://t.co/bzwGg427F3

Consultați și: 

Future of Europe -Top Story and Banner ©AP Images/European Union-EP        
Prioritate 

Prioritate 
Viitorul Europei 

Afaceri UE 
 

Care este cel mai bun mod de a ameliora UE, astfel încât să fie mai capabilă să facă față provocărilor viitoare? Aflați ce idei au Parlamentul și alte instituții.

Viitorul UE: dezbatere privind reformarea UE.        

Afaceri UE 
 

Deputații europeni au preluat conducerea în regândirea modului în care UE ar trebui să se adapteze pentru a face față provocărilor actuale precum migrația, economia și securitatea.

Săptămâna la Parlament: Brexit, NATO și Vietnam.        

Afaceri UE 
 

Săptămâna aceasta, deputații europeni vor vota în comisii privind Brexit și un acord de liber schimb cu Vietnamul și vor discuta despre securitate cu șeful NATO, Jens Stoltenberg.

© Shutterstock.com/Simon Bratt        

Societate 
 

Speciile de plante și de animale dispar din ce în ce mai repede din cauza activităților umane. Care sunt cauzele biodiversității și de ce este aceasta importantă?

Intro: top story Brexit ©AP Images/ European Union-EP        
Prioritate 

Prioritate 
Brexit 

Afaceri UE 
 

Brexit: în urma referendumului UE din Regatul Unit, cum va părăsi țara Uniunea? Citiți mai multe despre rolul Parlamentului, de la Articolul 50 încoace.

Teheran ©Shutterstock.com/Vanchai Tan        

Lume 
 

Deputații europeni dezbat astăzi situația din Iran în contextul evenimentelor recente. Care este cauza acestei situații și ce poate face UE?

Urmează la Strasbourg: politica externă, președinția Consiliului și biodiversitatea        

Economia neutră din punct de vedere climatic, drepturile cetățenilor după Brexit și criza din Orientul Mijlociu vor fi în centrul atenției la prima sesiune plenară a Parlamentului din 2020.

Notificare e-mail 

Abonați-vă pentru a primi noutăți despre subiectele dvs. preferate